Start Hvorfor Vores katte Nyheder Killinger Savnet Kontakt Links
 

Nyheder

Lørdag den 22. november 2014

Nu har jeg næsten fået hjemmesiden helt op at køre igen, dog kan jeg pt ikke løse problemet om at se den originale "forside", så pt må man nøjes med at skulle klikke sig igennem for at se vores katte, kuld mv.

Siden er opdateret med skønne billeder af killingerne, de er nu tre uger gamle. Nye billeder af de nybagte forældre.

Vores datter Katrine var med på katteudstillingen i Vissenbjerg den 16. november 2014. Her deltog hun i junior handling, hvor hun flot præsenterede Floyd til dommeren inkl at skulle fortælle om ham til publikum.
 


Søndag den 9. november 2014

Vi har fået tre små skønne Siameser variant killinger. De er nu knap en uge gamle. Forældrene er Bali-Kitten's Gaia (SIA b) og Balinesis High Hopes (BAL n).

Søndag den 7. april 2013

I onsdags tog jeg turen til Gaillard, Frankrig og besøgte Lily, som har opdrættet www.balinesis.com. Lily var så flink at hente mig i Geneve Lufthavn, hvor vi tog hjem til hende. Her blev jeg budt på en lækker frokost, og jeg fik hilst på alle hendes katte. Lily's katte er utrolig søde, rare og de ville alle sidde på skødet af mig. Det er for os meget vigtig at det er sociale katte man opdrætter. Herudover er de også utrolig smukke, men det viste jeg jo.

Vi har set meget frem til denne dag. Jeg har haft mailet sammen med Lily i meget lang tid. Jeg kan derfor med stor stolthed præsentere "Balinesis High Hopes (daglig tale Floyd). Mere om ham på hans egen side.


Søndag den 9. november 2014

Vi har fået tre små skønne Siameser variant killinger. De er nu knap en uge gamle. Forældrene er Bali-Kitten's Gaia (SIA b) og Balinesis High Hopes (BAL n).

 
Søndag den 7. april 2013

I onsdags tog jeg turen til Gaillard, Frankrig og besøgte Lily, som har opdrættet www.balinesis.com. Lily var så flink at hente mig i Geneve Lufthavn, hvor vi tog hjem til hende. Her blev jeg budt på en lækker frokost, og jeg fik hilst på alle hendes katte. Lily's katte er utrolig søde, rare og de ville alle sidde på skødet af mig. Det er for os meget vigtig at det er sociale katte man opdrætter. Herudover er de også utrolig smukke, men det viste jeg jo.

Vi har set meget frem til denne dag. Jeg har haft mailet sammen med Lily i meget lang tid. Jeg kan derfor med stor stolthed præsentere "Balinesis High Hopes (daglig tale Floyd). Mere om ham på hans egen side.

 

Fredag den 31. august 2012

Hjemmesiden opdateret. En kær ven, gav mig et tip om et program, som jeg kunne arbejde videre med min hjemmeside i.

I mellemtiden er der sket en masse. Det positive - killingerne er alle trygt flyttet hjemmefra, dog måtte vi tage afsked med lille Luna, hun blev kun 12 uger gammel. Hun havde også været den mindste fra starten af.

Vores hunkat Bali-Kitten's Nala fik vi i foråret omplaceret i håbet om at Timon kunne færdes trygt i vores hus, uden at blive jagtet af hende. Der gik desværre ikke mindre end små to måneder, så blev Timon syg, og han er nu gået bort. Vi savner ham forfærdelig meget. Nala flyttede over til en af killingerne fra sidste kuld. Og vi ved at hun har det som blommen i et æg, sammen med alle de andre dyr, som hendes nye slaver har.

Bali-Kitten's Hello Kitty er omplaceret. Hun har fået et dejligt hjem i Jylland. De har bl.a. et dejligt fuglehus, som hun ynder at sidde i.... Hello Kitty hos Lise


Onsdag den 28. december 2011

Masser nye billeder af killingerne.

Tirsdag den 29. november 2011

Flere nye billeder af killingerne. Det går rigtig godt. De er allerede begyndt at smutte ud af kassen.

Mandag den 21. november 2011

Nye billeder af killingerne.

Søndag den 6. november 2011

Vi har nu fået vores første 100% Siameser kuld med Hello Kitty. Vi fandt en super lækker hankat ovre hos Ulla Lihme, og det er nu endt med at Hello Kitty og Ulla's smukke dreng LihmeRex Marquis, har fået killinger. Tusind tak Ulla fordi du har været så gæstfri, og at vi kunne komme og få en parring hos dig. Vores to piger nød også at besøge dig, samt at se dine smukke katte og killinger. Tusind tak for hjælpen ved fødslen og dagene efter. Nu er der ro over feltet, og missemor passer sine små ny til UG.
 

Torsdag den 3. marts 2011

Hjemmesiden er opdateret med billeder af vores killing, som nu er blevet stor :-). Hello Kitty er blevet gentestet, og desværre er hun 100% korthåret, dvs hun vil ikke kunne lave langhårskillinger til os. Vi har derfor besluttet os for at finde et hjem til Hello Kitty, og så håbe på der ved næste parring mellem Nala og Bruno kommer en variant til os.
 

Lørdag den 13. marts 2010

Hjemmesiden opdateret. Siden sidst er der sket det, at vi har fundet et nyt og dejligt hjem til Bella, vi måtte konstatere, at hun ikke trives hjemme hos os. Vi er derfor meget glade og taknemlige for at Maja har fundet hjerterum og plads til Bella hos hende. Et stort tak til Maja, og der er vist ingen tvivl om at Bella trives det nye sted. Bella's videre færd kan ses på http://www.blazing-balinese.dk/ - hvor hun blandt andet har fået tre vidunderlige dejlige og smukke killinger, der pt søger et hjem....


Lilo er desværre en kedelig historie. Vi havde fundet et super dejligt hjem til hende, hvor hun rigtig skulle leve sit otium som gammel, men skæbnen ville, at hun juli 2009 døde. Vi er rigtig kede af det, og allermest på Pernille og hendes familie vegne, som havde fundet hjerterum til hende. Der var ingen tvivl om, at Lilo nød sit nye hjem, en sød lille pige at lege med, nogen hjemme det meste af dagen, samt at hun måtte sove i deres senge om natten.

Lige nu går vi og venter på at Nala skal komme i løb. Vi har planlagt at Nala skal parres med en smuk brunmasket siameser, og som ikke er variant! Dette kuld killinger vil derfor med de nye muligheder der findes, skulle gentestes for om de bærer langhårsgenet - og gør bare én af dem, skal vi selvfølgelig beholde den til videre avl :-).

 

Mandag den 2. marts 2009

Sørme så - der er lagt billeder ind af killingerne :-)


Søndag den 1. marts 2009


Bella har for snart en lille måned siden fået killinger. Det har denne gang været en lidt hård omgang, idet det desværre viste sig, at Bella ikke har så meget mælk, som hendes 6 killinger gerne ville have det. Så vi har måtte give flaske de første par uger. Nu er det kun én som må hjælpes, de andre spiser selv ved Bella. Vi ville dog ønske at de var noget størrere, men det skulle forhåbentlig gerne snart komme, nu hvor de begynder at kunne spise andet end hendes mælk. Jeg håber på at få taget nogle billeder af killingerne enkeltvis i løbet af den kommende uge.

Har netop tilmeldt Timon til udstillingen i Hornslet om søndagen.

Torsdag den 15. januar 2009

Pylle flytter til en opdrætter i Spanien i løbet af næste uge.


Bella er blevet parret med vores egen hankat Timon. Vi forventer Balineser killinger primo februar måned. Vi er meget spændt på hvad de to sammen kan give - det kan kun blive nogle smukke killinger :-). Farverne i dette kuld vil være brun, blå, chokolade og lilla - alle med eller uden tabby.

Timon er nu blevet kastreret.

Søndag den 16. november 2008

Nyt billede af killingerne - de er nu 10 uger gammel, og der er godt gang i dem :-)

Timon har fået killinger "ude i byen" - de kan ses på http://www.dk-falk.kattesider.dk.

Søndag den 26. oktober 2008

Billeder af killingerne lagt ind. Vi har desværre måtte konstatere, at der ikke er kommet nogle balineser ved denne parring. Ifølge statistikkerne skulle der ellers være 50 % chance for det, men øv. Bort set fra det, så er det nogle utrolig dejlige og søde killinger, som Nala og Kalle har fået. Der er to som ser rigtig lovende ud - Mak og Pylle.

Vi vil gerne sige tak til Cecilie og Jacob (vores niece og nevø), som denne gang har hjulpet os med at finde på navne til dette kuld. De syntes, at det skulle være Mikey Mouses to nevøer Mik og Mak, samt Andersines tre niecer Kylle, Rylle og Pylle fra Andeby. Mon de har tænkt på at de selv er niece og nevø til os :-)

Tirsdag den 9. september 2008

Så endelig kom vores længe ventede killinger. Nala har fået hele 5 killinger, vi troede nu kun, der var 3. Så det blev en dejlig overraskelse. Desværre har Lilo mistet sit/sine. Ugen før hendes termin var vi ved dyrlægen, og fik hende scannet, hvor der var intet at se. Det har dog vist sig, at Lilo er en super mormor, som nærmest har overtaget pasningen af de små killinger. Nala skal bare sørge for mælken :-). Når tiden er til det, vil Lilo blive steriliseret, lige nu skal hun dog have lov til at tro, at hun også har killinger og nyde dem. Der er jo nok at gøre for de to mødre :-).

Søndag den 28. september 2008 tager jeg på udstilling med Bella og Timon. Katteudstillingen afholdes i Helsinge hallerne. Se mere på www.racekatten.dk der arrangere udstillingen.

 

Mandag den 25. august 2008

Meget sket siden sidst. Vi har bl.a. fået en super skøn lille brunmasket balineser pige fra Norge. Hun kommer fra samme sted, som hvor vores hankat kommer fra. Tak Solbjørg fordi du har tillid til os endnu engang. Vi skal nok passe godt på hende. Læs og se mere om hende på hendes egen side under "Vores katte" - "av Karitzy BarraCuda".

Vores lille killing fra det 6. kuld Bali-Kitten's Nala - er blevet en stor pige. Hun har også fået sin egen side under "Vores katte" - "Bali-Kitten's Nala". Hun venter killinger nu til primo september. Hun er parret med denne skønhed CH. S*Vildbckens Golden Noble, BAL b 21 http://www.123hjemmeside.dk/IndyCats .Der vil i dette kuld være mulighed for både Balineser og Siameser varianter. Mulige farver er chokolade med/uden tabby. Der er også en lille chance for lilla med/uden tabby.

Vi har endnu engang forsøgt at parre Lilo og Timon. Alt har ellers gået planmæssigt godt denne gang, men desværre nu små 14 dage før termin, har jeg netop set en lille blødning. Rigtig øv. Vi krydser fingre for at det går også godt denne gang. Under alle omstændigheder vil det være sidste kuld killinger Lilo skal have.

Der vil i dette kuld kun være mulighed for Siameser varianter, idet Lilo ikke bærer langhårsgenet. Mulige farver er brun, blå, chokolade og lilla,  alle med/uden tabby.
Søndag den 28. september 2008 tager jeg på udstilling med Bella og Timon. Katteudstillingen afholdes i Nærum. Se mere på www.racekatten.dk der arrangere udstillingen.


Mandag den 29. oktober 2007

Nye billeder af kattene - se dem under killinger, 6. kuld.

Søndag den 4. november kommer alle kattene med på udstilling i Roskilde.

Mandag den 20. august 2007

Nye billeder af Nala. Timon på udkig efter et nyt sted at bo eller ikke... :-)
 

Tirsdag den 7. august 2007
Længe siden jeg sidst har fået opdateret. Der er sket så meget hos os. Vores nyindkøbte hunkat kunne desværre ikke komme overens med vores gamle hunkat Maloo. Vi har derfor været nød til at finde et nyt hjem til Maloo. Maloo flyttede i marts til Assens, hvor hun rigtig hygger sig. Tak Jean fordi du har fundet hjerterum til vores elskede Maloo.

Timon og Lilo er nu blevet gode venner, så nu har vi ro på den front. Medio maj 2007 blev Lilo parret med Timon. Men pga af længerevarende blødninger havde vi vores tvivl om det hele fik et positiv udfald. Det gjorde det. Lilo har fået en lille pige. Pt. ser det ud til at hun er blåmasket. Vi glæder os rigtig meget til at se, hvorledes hun udvikler sig. Se løbende billeder af Nala under Killinger, 6. kuld.
 

Tirsdag den 2. januar 2007

Glædelig Jul samt Godt Nytår til Jer alle. Der er nye billeder af killingerne. De stortrives alle sammen, samt bliver frækkere og frækkere hvor hver dag.

Jeg har med stor taknemlighed modtaget billeder fra nogle af dem som har købt killinger af os. Har derfor fået lagt billeder ind af dem også. Ydermere har to af mine killingekøbere selv startet opdræt, se dem under links eller her: www.123hjemmeside.dk/IndyCats samt http://www.savannahkitten.dk

Mandag den 20. november 2006

Nye billeder af killingerne. Alle trives godt.

Lørdag den 28. oktober 2006

Vi har endelig fået vores længe ventede Siameser hunkat hjem fra opdrættet Okonor. Se hende under Vores katte - Lilo.

Mercury's Baby Doll (BAL f) og Limericks Working Class Hero (Sia n) har fået 4 killinger, se dem under siden Killinger.

Mandag den 28. august 2006

Vi forventer killinger ultimo oktober 2006. Vores hunkat Maloo er blevet parret med en Siameser. Der vil i dette kuld komme Siameser varianter. Der er mulighed for farverne brunmasket, blåmasket, rødmasket, crememasket, blåcrememasket samt brun- og blåtortiemasket. De kommende forældre er: Mercury's Baby Doll (BAL f) og Limericks Working Class Hero (Sia n)

Tirsdag den 8. august 2006

Fået flotte billeder af en af vores solgte killinger - Andrea - fra det 4. kuld. Billederne kan ses under "Killinger" og klik på navnet Andrea - eller her . Mange tak for de flotte billeder Ulla-Christine. Pia

Malaco har fået sit 5. CAGCIB den 2. juli 2006 i Husum. Han blev også BOX.

Mandag den 15. maj 2006

Malaco blev International Champion den 22. april 2006. Vi kommer på udstillingen nu på lørdag og søndag i Fredericia, den 22. og 23. maj 2006.

Vi har planlagt at Baby Doll skal parres til august. Hun skal parres med en brunmasket siameser. Så i dette kuld vil der kun komme varianter - men hvilke varianter :-).

Onsdag den 1. februar 2006

Denne weekend var Malaco på udstilling i Køge, Denmark. Han fik sit 2. CACIB og blev Nomineret til best in show. På udstillingen deltog bl.a. 3 af Malaco's killinger; Bali-Kitten's Princess Leia, Bali-Kitten's Jar Jar Binks og Bali-Kitten's Kaj. De fik alle fine udtalelser fra dommerne. Her nogle billeder fra udstillingen.

Eowyn var desværre ikke drægtig. Hun er nu blevet steriliseret. Hverken dyrlægen eller vi kunne se noget formål i, at hun skulle prøve at blive parret igen. Vi har desværre måtte konstatere, at hun bare ikke er egnet til avl.

Mandag den 2. januar 2006

Eowyn er parret med vores hankat Malaco. Forventet fødsel primo februar.

Der vil i dette kuld være mulighed for både Balineser og Siameser varianter.

Torsdag den 3. november 2005

Hjemmesiden har fået nyt udseende. Obi-Wan Kenobi er nu også flyttet hjemmefra.

Tirsdag den 4. oktober 2005

Nye billeder af Malaco og Maloo.

Onsdag den 28. september 2005

Killingesiden er opdateret med nye billeder af killingerne. Nu er det kun Obi-Wan Kenobi, som vi mangler at finde et godt hjem til.

Sidste weekend fik vores hankat Malaco av Karitzy sit 3. CAC. Så nu er han Champion.
 

Torsdag den 25. august 2005

Killingesiden er opdateret med nye billeder af killingerne.

Lørdag den 30. juli 2005

Killingesiden er opdateret med nye billeder af killingerne, samt et billed af kuldet mellem Eowyn og Malaco.

Søndag den 24. juli 2005

Killingesiden er opdateret med nye billeder af killingerne

Torsdag den 14. juli 2005

Killingesiden er opdateret med nye billeder af killingerne, samt nyt billed af Eowyn.

Tirsdag den 28. juni 2005

Killingesiden er opdateret med nye billeder af killingerne. Der er 2 piger og 3 drenge.

Det kan nu tydeligt ses, at Ewoyn er drægtig. Killingerne forventes ultimo uge 29.

Torsdag den 9. juni 2005

Baby Doll fik killinger i går den 8. juni 2005. Se mere under killingesiden.
Eowyn er parret med vores hankat Malaco. Forventet fødsel medio juli.

Der vil i dette kuld være mulighed for både Balineser og Siameser varianter.

Mandag den 25. april 2005

Nu er vi næsten sikre - Baby Doll er drægtig :-).

Sidste weekend var vi på udstilling i Kolding med Eowyn og Malaco. Begge misser tog dommerne med storm. Eowyn blev BIV og Malaco blev nomineret. Vi er MEGET tilfredse.

Tirsdag den 5. april 2005

Baby Doll bliver i disse dage parret med Malaco - vi glæder os til at se, hvad der kommer ud af det. Såfremt det lykkedes, vil hun nedkomme primo juni. Vi ved mere om 4 uger.

Der er mulighed for farverne brunmasket, blåmasket, rødmasket, creme- masket, blåcrememasket samt brun- og blåtortiemasket. Hvorvidt om de alle bliver tabby eller ej, kan vi først se, når de er født. Det afhænger af, om Malaco bærer genet 100% til tabby eller ej.


Mandag den 27. december 2004

Endelig fik vi vores egen længe ventede hankilling: Malaco av Karitzy. Vi glæder os meget til at se hvordan han udvikler sig.

Søndag den 23. maj 2004

Siden er opdateret med nye billeder af Maloo & Eowyn. Den sidste af killingerne, Arwen er nu også flyttet til et nyt og kærligt hjem.

Tirsdag den 27. april 2004

Siden er opdateret med nye billeder af killingerne. To af killingerne (Pippin og Aragon) er flyttet til nye kærlige hjem.

Søndag den 4. april 2004

Siden er opdateret med nye billeder af killingerne. Killingerne er nu 11 uger gamle.

Vi har besluttet at beholde den blåmasket hun siameser killing til fremtidig avl. Nu skal vi bare have fundet en flot han balineser. Det er sørme ikke nemt at finde en blåmasket balineser han, og som ikke er i familie med vores egen.
 

Fredag den 19. marts 2004

Siden er opdateret med nye billeder af killingerne.

Søndag den 7. marts 2004

Siden er opdateret med nye billeder af killingerne. 3 dejlige siamesere og 1 dejlig balineser.


Onsdag den 28. januar 2004

Siden er nu opdateret med nye billeder af killingerne. Der er 2 hanner og 2 hunner.

Søndag den 18. januar 2004

Vi har fået killinger - i alt 4 stk. Alle fem har det godt.

Baby Doll fik veer i morges kl. 7,20. Herefter kom killingerne med cirka 20 minutters mellemrum. Vi vender snarest muligt tilbage med oplysninger om køn og farver. Lige nu skal de bare have lov til at slappe af og hygge sig:

Baby Doll er medio november 2003 blevet parret - vi glæder os til at se, hvad der kommer ud af det. Én ting er sikker, hun bliver tykkere og tykkere.

Der er mulighed for farverne brunmasket, blåmasket, rødmasket, crememasket, blåcrememasket samt brun- og blåtortiemasket.